Veel bedrijven transformeren hun bedrijfsmodel naar een (meer) digitaal model en versnellen het gebruik van data als een belangrijke asset. Data Analytics is geëvolueerd van datawarehouses en BI-analyses naar Data Lakes met gestructureerde en ongestructureerde data die de basis vormen voor nieuwe manieren van op machine learning gebaseerde analyses. Tegelijkertijd zijn Machine Learning en AI-technologieën uitgegroeid tot meer volwassen niveaus en zijn ze goed in staat om vele andere datagerelateerde uitdagingen en kansen aan te pakken.

Het vinden van de juiste mensen en het bouwen van een geschikte organisatie is echter een uitdaging vanwege de schaarste aan personeel en volwassenheid / ervaring van datawetenschappers. Bij Squadra hebben we ons gespecialiseerd in  ‘data’ en ‘mensen’, zodat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen om data in waarde om te zetten.

Het is onze missie om onze klanten te ondersteunen bij alle uitdagingen op het gebied van datawetenschap door 3 soorten services te leveren:

Recruitment

Werving om uw vacatures op het gebied van data science aan te pakken.

Capability Building

Capaciteitsopbouw om een ​​Data Science-capaciteit op te zetten, inclusief personeelsbezetting en kennisopbouw.

Flexible Capacity

Flexibele capaciteit om tijdelijke behoeften en / of kennislacunes aan te pakken.

Rollen

DSS heeft uit ervaring geleerd dat het bepalen van de juiste functieomschrijving de eerste uitdaging is bij het vinden van de juiste persoon voor de juiste Data Science-baan. Bij het zoeken naar vacatures voor Data Science, termen als wetenschapper, ingenieur, consultant, analist of architect komen voorbij wat tot verwarring kan leiden. DSS heeft daarom een duidelijk drievoudig onderscheid gemaakt in Data Science gerelateerde functieomschrijvingen, namelijk: Data Scientist, Data Engineer en Data Consultant. 

Data Engineer

De Data Engineer werkt samen met de Data Scientist en zorgt ervoor dat de juiste dataplatforms zo zijn ingericht dat het Data Science team kan werken.

Cloudengineering
Databricks
PySpark
Scala
Elastich Search
Python / R

Data Scientist

De datawetenschapper heeft uitstekende programmeervaardigheden en is bedreven in het werken met grote datasets om data om te zetten in informatie en kennis, inclusief het visueel communiceren van het verhaal van de data.

NLP
Computer Vision
Timeseries
Classification
Cluster Analysis

Data Consultant

De Data Consultant vormt de brug tussen het Data Science-team en de opdrachtgever en zorgt ervoor dat doelen en ontwikkelingen op één lijn liggen.

Consulting
Team Management
Power BI
Data Visualization
Joey Jacobs

Kunnen wij uw organisatie helpen? Voel vrij om contact met ons op te nemen!