Squadra Data Science Specialists

Missie

“Squadra Data Science Specialists helpt bedrijven met zowel tijdelijke als permanente invulling van Data Science team, op basis van inhoudelijke expertise.”

Visie

Wij willen de verbinden zijn in een markt waarin de vraag naar data science specialisten groeit en krapte op de markt aanwezig is. Dit willen we doen door een unit op te zetten van DS specialisten (25/30 max) die elkaar helpen met het uitvoeren van projecten bij opdrachtgevers. Hierdoor hoeft innovatie nooit vooruit geschoven te worden.”


Wie we zijn

Jos Schreurs

Is samen met een aantal partners verantwoordelijk geweest voor de oprichting van Squadra en leidt sindsdien de PIM/MDM practice, dit alles inmiddels al weer sinds 2016. Jos heeft hierdoor uitgebreide ervaring opgedaan binnen zowel nationale als internationale organisaties binnen onder andere retail, wholesale en manufactering. Door zijn ‘hands-on’ aanpak en ervaring maakt hij zich een vertrouwenspartner rondom de implementatie van veranderprogramma’s. Daarbuiten houdt hij erg van reizen, geniet hij van een goed glas wijn en heeft hij Italie in de armen gesloten toen hij daar woonde.


Guus van de Mond

Guus heeft in 2017 de Machine Learning/Data Science practice opgericht en heeft zich als partner aangesloten bij Squadra. Na een lang verblijf bij Conclusion wilde Guus graag voor zichzelf beginnen en aan de slag gaan met de nieuwe Machine Learning technologie. In zijn vrije tijd speelt hij graag met zijn band en houdt hij van sociale evenementen.


Tjibbe van der Zeeuw

Tjibbe is een professionele netwerker en headhunter. Voornamelijk actief voor de invulling op IT managementlevel, bij zowel grote internationale organisaties als bij innoverende startups. De rode lijn bij deze bedrijven is dat ze passie hebben voor digitale diseruptie en organisatorische veranderingen. Zijn vrije tijd vult hij graag op in een sportieve (voetbal, squash, CrossFit, zeilen) of culinaire manier.


Joey Jacobs

Met een Master of Science op zak is hij zijn carrière gestart bij Squadra. In zijn carrière zoekt hij voornamelijk naar de combinatie tussen economische waarde en technische uitdagingen. Iets wat hij erg interessant vindt om over te sparren. Buiten het werkveld is Joey vaak te vinden op sportvelden (voetbal/padel) en bij sociale evenementen.


Ruben van der Zwaan

Senior Data Scientist en engineer met een Ph.D. in Operations Research. Ruben heeft uitgebreide ervaring in verschillende industrieën en heeft al vele ideeën tot de realiteit gebracht. Door zijn combinatie van technische expertise en een praktische aanpak heeft dit al meermaals geleid tot kosteneffectieve oplossingen. In zijn vrije tijd vindt Ruben het leuk om te zwemmen, hard te lopen of kilometers te maken op de fiets.